Kapcsolat Alapú Lóhozállás

Lovasiskola

Sz.Ö.Sz. program

A lovakhoz való közel kerülés nem csak a profi lovasok kiváltsága! Ha valami oknál fogva nem érted, miért történnek váratlan helyzetek a lovaglásod során, vagy akár valamiért nem ülhetsz lóra, akkor itt a helyed! A Szabadon-Örömmel-Szeretettel program a Kapcsolat Alapú Lóhozállásba vezet bele: kapcsolatfelvétel a lóval; vezető szerepbe kerülni talajról; talajról irányítani a lovat, aki csak rád figyel; és még ennél is több!  Kattints a részletekért!

Egyéni lovasoktatás program

Ha kezdő lovas vagy és eddig még csak futószáron lovagoltál, vagy bizonytalan vagy szabadon, akkor ez a tanfolyam neked való. Nálunk néhány hónap alatt érezhető fejlődésen mész át: bizonytalan kezdőből lovát önállóan irányítani képes, haladó lovassá válhatsz! Edzéseink során képes leszel harmonikus kapcsolatot kialakítani a lóval és mindhárom jármódban megtanulsz pályán szabadon lovagolni.  Kattints a részletekért!

Egyéni oktatás: Gyémánt program

Kezdő programod után szívesen maradnál egyéni edzéseinken, vagy konkrét lovaglási problémával érkezel hozzánk? Gyémánt edzésterveddel biztos a további fejlődésed! Egyéni igények, egyéni ütem…ha van még egy kis csiszolnivaló…  Kattints a részletekért!

Sz.Ö.Sz. 2. program

Magával ragadott Sz.Ö.Sz. programunk? Van tovább! Oldj meg bonyolult, életben előforduló szituációkat és tedd éles helyzetekben is magadévá a lovak gondolkodását! A Szabadon-Örömmel-Szeretettel program méltó folytatásaként tágítjuk a teret, mélyítjük a kapcsolatot és nem ismerünk lehetetlent! Kattints a részletekért!

Bátorság kurzus

Volt egy ijesztő lovasélményed, amely miatt úgy érzed, talán soha nem fogsz újra lóra ülni? Nem érted, mi is történt és félsz attól, hogy ismét megtörténhet, de a lovaglás iránti vágy mégis él benned? Akkor “Újra félelem nélkül a lovon”, személyre szabott, célzott tanfolyamunk neked való. A lovaglást végre nem túlélni fogod, hanem teljes mélységében megélni! Kattints a részletekért!

KAL-Kapcsolat Alapú Lovaglás

Ez a saját módszertanunkon alapuló csomag egyedülálló tudás birtokosává tesz! Itt már nem az ülésed csiszolásáról és a segítségadások részleteiről tanulunk, hanem egy magasabb szintre lépünk, ahol a külső szemlélő azt érzi, nem csinálsz semmit, a lovad mégis együttműködik. Kattints a részletekért!

Zabla nélküli lovaglás program

Ha már lovagolsz a KAL programban, de szeretnéd megélni a legmélyebb bizalmat és szeretnéd kitolni a komfortzónádat egy újabb kihívással, ezt a tanfolyamot neked találtuk ki! Lovagolj a lehető legtermészetesebb módon, zabla nélkül! Kattints a részletekért!

Osztálylovaglás haladóknak

Ha már alapszinten önállóan tudod irányítani a lovat, de szeretnél továbbfejlődni: magabiztosan reagálni összetettebb helyzetekben és még mélyebb kapcsolatot építeni a lóval, akkor osztálylovaglás edzésünk neked való! Az itt szerzett tudással hamar terepbiztos, önálló lovas leszel! Kattints a részletekért!

Tereplovaglás

Magabiztos lovas vagy és természetközelben, lóháton szeretnéd a szabadidődet eltölteni? A tereplovaglás ennél is többet ad! Nálunk megtapasztalhatod, milyen érzés szabadlovaglásban is harmóniában maradni a lóval, váratlan helyezetekben is a ló természetéhez közel álló módon reagálni. Kattints a részletekért!

BarangoLó

Barangolj velünk a természetben és hagyd, hogy a ló egy lelassult, gondolatokkal teli utazásba repítsen. A helyzeteket az út hozza, a döntéseket te. Az azonnali visszajelzést a lótól kapod. Ez egy testileg kellemesen fárasztó lelki feltöltődés, hogy kiszakítson a mindennapokból.  Kattints a részletekért!

 

Lovasiskolánk rendszere, hogy könnyebben átlásd, hogyan kapcsolódnak képzéseink egymáshoz: