Magával ragadott a Szabadon-Örömmel-Szeretettel programunk? Akkor itt a helyed!

Te már tudod, csodálatos érzés talajról ugyanúgy kommunikálni a lóval, mintha rajta ülnél. Áss mélyebbre!


A Szabadon-Örömmel-Szeretettel 2. program a Kapcsolat Alapú Lóhozállás és ezzel lovasiskolánk alapjának folytatása …

Befejezted a SzÖSz programot, de valamiért úgy érzed, még mindig van több?

Ha megismered a lovak viselkedését, akkor egy merőben más, addig ismeretlen, új világ tárul fel előtted. Úgy érzed, hogy magával ragad, kikapcsol ez a megismerés? Megnyugtatlak, ezzel nem vagy egyedül. Végre egy világ, ahol nem számít ki vagy, a ló tiszta tükröt tart eléd és miközben feltétel nélkül elfogad, folyamatosan formál. Vezetővé, magabiztos egyéniséggé válsz mellette, miközben egyre szorosabb lesz köztetek a kapcsolat. Megtanulsz mindent szelíden de határozottan kérni, már egészen elképesztő helyzeteket is meg tudsz oldani.

Nemcsak szereted a lovakat, de saját lovad is van?

Vannak élethelyzetek, amelyek még akkor is újak előtted, amikor már évek óta lovak közt vagy. Vagy épp ellenkezőleg, évek óta tipikus helyzetek kísértenek a lovad gondozása, kezelése kapcsán?

Tanuld meg földről, talajmunkával megoldani a problémáitokat. Így nemcsak biztonságban leszel, miközben lovad a számára kritikus helyzethez hozzászokik, de a saját komfortzónádat sem kell túllépned lóháton, és a kapcsolat törése nélkül megoldod a problémátokat, bármi is legyen az.

De a legtöbb helyen azt mondják, lovaglási problémákat csak lovon ülve lehet orvosolni …

Mert, ugyebár a vizesárkot úgy kell átugrania, hogy rajta ülsz, terepen úgy kell fellépnie az árokból, hogy rajta ülsz, és sorolhatnám a logikus ellenérveket.

Nálunk azonban másképp mennek a dolgok!

Nálunk a “helyzetek megoldása” nem a lovaglás közbeni erőszakos fellépést jelenti!

Képzelj el egy megoldandó helyzetet. Feltárjuk, hogy mit érez, mit gondol a ló, miközben egy természetének idegen, akár ijesztő feladatot kérsz tőle. Megnézzük a körülményeket, és mindent úgy alakítunk, hogy az Ő ötlete legyen az a lépés, ami a feladat megoldásához szükséges. Így szívesen, készséggel, félelem nélkül oldottunk meg egy problémát, miközben a köztetek lévő kapcsolatot mélyítettük. Mindeközben megfigyeled viselkedését, reakcióit, megtanulod ezekre a válaszokat, így nem lovon ülve kerülsz váratlan és balesetveszélyes helyzetbe, hanem felkészülten vágsz bele a mindennap megoldandó szituációkba.

Tehát mi már talajmunkával felvértezve kerülünk megoldandó lovaglási helyzetekbe!

Ezzel eljutottunk a kommunikáció olyan szintjére, amit sosem álmodtál. Észreveszed, ha ideges, észreveszed, ha leblokkol a lovad. Nemcsak átsegíted, hanem hatékonyan megnyugtatod a kritikus pillanatokban. Egyszóval: törődsz vele, az érzéseivel, az egyéniségével. Megérted Őt és nem zsarnokként átnyomod helyzeteken, hanem gondoskodó vezetőként átsegíted azokon. A valódi ló iránti szeretet itt kezdődik!

Ezzel bemutatjuk: a “Szabadon, Örömmel, Szeretettel 2.” azaz a Sz.Ö.Sz 2. programot

Tehát, a feladatok bonyolódnak, inkább kihívássá válnak. Már nem csak bent vagy a körkarámban, tágítjuk a teret. Miközben megtapasztaljuk, hogy a Sz.Ö.Sz program minden egyes mozzanata nagy területen is működik, újabb, bonyolultabb helyzeteket teremtünk. A ló figyel rád, Te magabiztosan, egy teljesen új gondolkodást elsajátítva javaslod Neki a következő lépéseket.

A Sz.Ö.Sz 2. program nemcsak megtanítja, hogyan válj Te a ló vezetőjévé, hanem azt is, hogyan tartsd meg a vezetést!

Megtanítjuk, hogyan érd el, hogy a ló olyan mértékben rád bízza magát, hogy a figyelme ne a környezeten, hanem rajtad legyen. Ez a teljes bizalmat jelenti részéről.

Mennyi idő alatt tanulhatod meg az ilyen mértékű, mély kapcsolódást a lóval?

A Sz.Ö.Sz 2. program a Kapcsolat Alapú Lóhozállás módszertani alapja, életben előforduló megoldandó helyzetekkel tarkítva. Tapasztalataink szerint ez az a szabadidomítós csomag, amiben bármeddig maradhatsz amíg kedved tartja, mert a feladatok száma és sokszínűsége kifogyhatatlan, mint ahogy a lóval való kapcsolatodat is végtelenségig tudod mélyíteni. Ez az a módja a lovazásnak, ahol mindig van több!

Neked való ez a Sz.Ö.Sz 2. program?

  • Igen, ha elvégezted már a Sz.Ö.Sz programot, és szeretnél még szabadidomítani.
  • Igen, ha szereted a lovakat, és szeretnéd tovább fejleszteni a számukra érthető kommunikációs készségeidet.
  • Igen, ha átlag feletti szinten szeretnél kapcsolatot teremteni a lovakkal.
  • Igen, ha félsz a lovaglástól, és szeretnéd ezt a félelmet kidolgozni magadból.
  • Igen, ha lovasként szeretnéd a lovakat mélyebben megérteni, és alkalmazni ezt a tudást a lovaglásod alkalmával is.
  • Igen, ha a lovaglás számodra már nem lehetőség.

 

  • Nem, ha csak lovat szeretnél látni/simogatni. Arra vannak tanyák, lovas centrumok.
  • Nem, ha te a lóidomítás “tekintélyelvű” módszereiben hiszel.

Mennyibe kerül a Szabadon, Örömmel, Szeretettel 2. (Sz.Ö.Sz 2.) programunk?

A tanfolyam díja: 40000Ft/4 alkalom, amelyet a tanuló előre fizetéssel vásárol meg. Az órák előre megegyezett, fix időpontban vannak megtartva. Ennek részleteit a Tanulói Szerződés rögzíti.

“Tovább akarom tanulni a Kapcsolat Alapú Lóhozállás módszerét! Szeretnék még közelebb kerülni a lovakhoz! Hogyan tudok beiratkozni a Sz.Ö.Sz 2. programba?”

Ha nemrégiben végezted el a Sz.Ö.Sz. programot, vagy jelenleg is bármely más csomagunk diákja vagy, ezáltal napi kapcsolatban vagyunk, akár órarendi órád továbbvitelével is folytathatod képzésünket. Ha korábban végezted el nálunk a Sz.Ö.Sz. programot, akkor a naptárban jelzett időpontok egyikében szívesen látlak egy személyes találkozóra.

Ezen a találkozón átbeszéljük a részleteket: fixáljuk a tanulási napodat és időpontodat, átbeszéljük a tanulói szerződés pontjait és a házirendet, valamint kitűzzük a kezdés pontos időpontját.

Ha ezek után is úgy döntesz, hogy belevágsz ebbe a kalandba, az első 4 alkalom díját az első óra előttig kell rendezned.

Görgess lejjebb és válassz időpontot a naptárban!

április 2020
hét ked sze csü pén szo vas
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123

 

Itt foglald le időpontodat egy személyes tájékoztatásra!

Kattints az egyik szabad napra (fekete szín), majd válassz az elérhető időpontok közül!

Ezt követően a rendszer email-ben jelzi felénk igényedet.

Várd meg a visszaigazoló email-t: ha ez megérkezik hozzád, az időpont a tiéd, szeretettel várunk!

Ha nem találtál szabad időpontot a naptárban, akkor jelenleg nem tudunk új tanulót fogadni. Iratkozz fel, hogy értesíthessünk, ha újra van szabad helyünk!