Szeretnéd látni vezetői képességeidet? Vagy lenyűgöz a lovak világa?

Lelassulnál a hétköznapok pörgéséből, de egyedül nem szívesen indulsz el kirándulni?

A barangolót azért alkottuk meg, hogy a lovak csodálatos világának tükrében szemlélhesd önmagadat. Milyen vagy vezetőként, szülőként vagy akár társként?

Nemcsak a természetben barangolsz, hanem a saját gondolataidban is!

Kiszabadulsz a hétköznapi pörgésből, elindulsz egy teljesen más világba, amitől a városi életed eltávolított és számodra szinte ismeretlen.

Miközben a lovaddal sétálsz, végre van időd figyelni.

A hétköznapi életben annyi mindenre figyelünk. Figyelünk az autóvezetésre, a munkatársunkra miközben saját munkánkat végezzük, a gyerekekre a házimunka során. Úgy felgyorsult minden, hogy ha belegondolsz egy napodba, átlagosan, egy időben minimum kétfelé kell figyelned.

DE mikor figyeltél utoljára magadra?

A barangolóban elég a lóra figyelned, és mégis magadról kapsz képet közben! Azt már tudod, hogy a ló egy tükör. Mindig a jelenben van és minden belőled áramló érzést leolvasnak az érzékszervei. Így tökéletesen megismerheted saját érzéseidet általa.

Egy 600 kg-os élő tükörrel sétálsz a természetben…

Sétálsz az alföldi tájban. A mindennapokban is váratlanul felbukkanó próbatételek vesznek körül, amit a jelenben kell megoldanod, miközben egy menekülő állat vezetőszárát tartod a kezedben.

A döntéseidet azonnali eredmény követi.

Ez benne az egyedülálló. Akkor és ott a lovad azt fogja tenni egy váratlan helyzetben, ami belőled áradt. A te megoldásodat jeleníti meg. Itt nincs rossz válasz, és semmi nem történhet, ami visszafordíthatatlan. Ha átmenetileg elveszíted a vezetést lovad felett, vissza tudjuk szerezni.

Semmi mást nem kell tenned, csak figyelni. Figyelni a környezeted, a lovad.

Amint a jelenbe kerülsz, és lovad elkezd követni téged, egy olyan figyelmet kapsz tőle, mint soha senki mástól.  Ő a kezedbe adja a döntés jogát, megbízik benned, és várja, mi lesz a következő lépés.

Amint haladtok előre, úgy leszel a természetben, mint még soha. Minden ragadozói ösztönödet levetve elkezdesz apró részletekre figyelni. Egy új világ tárul fel előtted. Észreveszed, hogy neszel valami a bokorban, meglátod a többszáz méterre legelő őzet, és miközben részletgazdaggá válik a  környezet, benned is kialakul és letisztul egy kép önmagadról, arról, hogy mik a félelmeid.

Ahogy benne maradsz az áramlatban, ráébredsz, minden ami körülvesz csak körülmény. Ha belül nyugodt tudsz maradni, ura vagy a helyzetnek.

A ló segítségedre lesz vezetői képességeid kialakításában, hisz azonnali visszajelzéseivel folyamatosan formál.Egyszercsak azt veszed észre, már nem okozott gondot egy felröppenő fácán, vagy egy hirtelen zajjal hátulról érkező jármű. Magabiztossá váltál.

Látod, hogy amíg néhány kilóméterre innen nyüzsög az élet, a természetben minden a maga tempójában halad és teljesen egésszé válik. Ez már önmagában is megindítja a gondolataidat. Lelassulhatsz végre.

 

Neked, aki szeretnél fejlődni az emberi kapcsolataidban, mi lenne ennél jobb lehetőség?

A munkahelyeden, a családodban, az élet minden területén Te hozol döntéseket. Közben néha elbizonytalanodsz, hogy milyen vezető vagy? Jól döntöttél-e? A ló adta helyzetekben felismerheted életed döntéseit, és tapasztalhatod azonnali következményeit.

 

Ha megtanulod, hogyan kapcsolódj össze lovaddal és hogyan fogadtasd el magad természetes módon vezetőnek, akkor az élet minden területén tapasztalsz változást kapcsolataidban. Elsajátítasz a ló által egy teljesen új szemléletmódot, ami átformálja kommunikációdat. Így egy olyan hobbitevékenységed lesz, ami nem csak testileg, de lelkileg is feltölt.

Neked való ez a program?

  • Igen, ha túl vagy a SzÖSz tanfolyamon (bemeneti követelmény).
  • Igen, ha vezetőként lelassulnál és kíváncsi vagy döntésed következményeire.
  • Igen, ha nem szeretnél lóra ülni.
  • Igen, ha már lovagolsz egy ideje, de kipróbálnád magad éles helyzetekben.
  • Igen, ha aktív kikapcsolódást keresel.
  • Igen, ha nem szeretnél lóra ülni.

 

  • Nem, ha nem szeretnél csoportos programon részt venni.
  • Nem, ha lovagolni szeretnél.
  • Nem, ha számodra a természetjárás unalmas.
  • Nem, ha a nyüzsgést szereted.

Mennyibe kerül a BarangoLó?

A BarangoLó díja: 10000Ft/ alkalom, amelyet a tanuló előre fizetéssel vásárol meg. A kirándulások előre megegyezett, fix időpontban vannak megtartva. Ennek részleteit a Tanulói Szerződés rögzíti.

“Oké, Kriszti, tetszik: Érdekel, hogyan állom meg a helyem ismeretlen terepen! Elmennék veletek barangolni. Hogyan tudok jelentkezni?”

Ha nem vagyunk napi kapcsolatban, a naptárban jelzett időpontok egyikében szívesen látlak egy személyes találkozóra.

Ezen a találkozón átbeszéljük a részleteket: a túraszabályzat pontjait és a házirendet, valamint kitűzzük a barangolás pontos időpontját.

Ha ezek után is úgy döntesz, hogy belevágsz ebbe a kalandba, az alkalom díját az első óra előttig kell rendezned.

Görgess lejjebb és válassz időpontot a naptárban!

április 2020
hét ked sze csü pén szo vas
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123

 

Itt foglald le időpontodat egy személyes tájékoztatásra!

Kattints az egyik szabad napra (fekete szín), majd válassz az elérhető időpontok közül!

Ezt követően a rendszer email-ben jelzi felénk igényedet.

Várd meg a visszaigazoló email-t: ha ez megérkezik hozzád, az időpont a tiéd, szeretettel várunk!

Ha nem találtál szabad időpontot a naptárban, akkor jelenleg nem tudunk új tanulót fogadni. Iratkozz fel, hogy értesíthessünk, ha újra van szabad helyünk!